WEERNEKERS ELEKTRO

Een breed scala aan complexe elektrische installaties.

Wat maakt Weernekers Elektro

Elektrische installaties

De aanleg van elektrische installaties is al sinds 1970 de basis voor alle werkzaamheden die we tegenwoordig uitvoeren. Aansluitpunten zijn stuk voor stuk onmisbaar in ieder willekeurig pand. Denk aan stopcontacten, voedingskabels, aansluitpunten voor verlichting, verdeelkasten en voorzieningen voor alle soorten apparatuur. Vanwege de energietransitie wordt er om meer elektrisch vermogen gevraagd en neemt de omvang van elektrische installaties toe. Wij zijn dé specialist in complexe elektrische installaties. Maar ook verlichting, datanetwerken, intercom & toegangscontrole, laadpunten voor elektrisch rijden en zonnepanelen zijn letterlijk en figuurlijk verbonden met elektrische installaties.

Verlichting

Verlichting kent veel verschillende toepassingen. In de horeca gaat het om de sfeer, in een kledingwinkel om kleurechtheid en in werkplaatsen om de kwaliteit van de verlichting. De posities en de hoeveelheid armaturen worden bij het ontwerp berekend middels programmatuur. Op die manier weten we zeker dat er voldoende lichtopbrengst en de juist sfeer wordt gecreëerd.

Ook kunnen we energiebesparingen voor u verzorgen, zoals het vervangen van bestaande verlichtingsarmaturen of lichtbronnen voor led varianten. Ook de aanleg van schakelingen met tijdfuncties of aanwezigheidsdetectie behoort tot de mogelijkheden. Deze besparingen geven ook een duidelijk lagere elektriciteitsrekening.

Verlichting
Datanetwerken

Datanetwerken

Aanleg, uitbreiding of vervanging van netwerkbekabeling en bijbehorende patchkasten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij voeren deze werkzaamheden ook uit in bedrijfssituaties die volledig bezet en operationeel zijn. Uw dagelijkse werkzaamheden zullen hier dus minimale hinder van ondervinden!

We zijn gecertificeerd om netwerken tot zelfs Category 7 te installeren en op te leveren. Ook voor het aanbrengen van onder andere glasvezelverbindingen, WiFi Accespoints en UPS systemen kunt u bij ons terecht.

Intercom & toegangscontrole

Zowel voor appartementen- en bedrijfscomplexen als ook voor particuliere toepassingen installeren wij intercominstallaties. Een eenvoudige spraakverbinding kunnen we aanleggen. Maar ook een handsfree, full colour video-intercominstallatie met vele mogelijkheden voor grootschalige appartementencomplexen is natuurlijk mogelijk. Ook maken we toegangscontrole systemen voor gecontroleerd toegangsbeleid voor uw gebouw. Koppelingen met een inbraakbeveiligingsinstallatie behoort tot de mogelijkheden. De juiste toepassing voor het gewenste budget, wij maken het voor u.

Laadpunten elektrisch rijden

Het realiseren van laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen is een expertise waar we ons de afgelopen jaren in gespecialiseerd hebben. De juiste capaciteit, de wijze van verrekenen van energiekosten, particulier of bedrijfsmatig. Wij regelen het voor u. Slim laden door gebruik te maken van energiemanagement, uitvoering en positie van laadstation? Ook dat zijn vraagstukken waarbij wij u prima van dienst kunnen zijn.

Zonnepanelen

Als alternatieve energiebron zijn zonnepanelen voor vrijwel iedereen toegankelijk. Wij komen bij u langs om bij uw woning of bedrijf de specifieke situatie ter plaatse op te nemen. Diverse zaken zijn hierbij van belang. Zoals wat het verbruik op dit moment en in de toekomst is. En waar de panelen geplaatst kunnen worden. Op een pannendak, een platdak of wordt het een grondgebonden opstelling in uw tuin of een ongebruikt gedeelte van uw terrein? Met de antwoorden op deze vragen gaan wij aan de slag en werken deze uit tot één of meerdere voorstellen. Deze bespreken we met u om samen tot een maatoplossing te komen die past bij uw specifieke situatie.