WEERNEKERS ELEKTRO

Werkt waar kennis een meerwaarde is.

Waar werkt Weernekers Elektro

Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de verschillende segmenten van de utiliteitsbouw. Voor particulieren zijn wij de specialist voor zonnepanelen en laadoplossingen voor elektrisch rijden.

Bedrijfspanden

Voor fabrieken, werkplaatsen en kantoren maar bijvoorbeeld ook distributiecentra en garagebedrijven realiseren wij de gewenste installaties. Zodat er zo efficiënt, energiezuinig en plezierig mogelijk gewerkt kan worden. Iedere gebruiker heeft zijn eigen wensen bij het gebruik van elektrische installaties. Wij vertalen deze wensen  in een maatproduct.

Retail

Retail en horeca

Winkels, restaurants, cafés of combinaties hiervan, we hebben al velen van elektrische installaties voorzien. Voor de juiste verlichting van uw producten of een sfeervolle ambiance bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor de juiste aansluitpunten voor kassa’s, koken en koelen. Wij zijn gewend aan het samenwerken met de bouwkundige partij en inrichter. Daardoor kan in korte tijd een bestaande locatie worden gerestyled of een nieuwe zaak zijn deuren openen.

Openbare gebouwen

Bedrijfszekerheid, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten, zeker voor openbare gebouwen. De afgelopen jaren hebben we bij zowel nieuwbouw als grondige renovaties een breed scala aan installaties aangelegd. Het gaat daarbij om schoolgebouwen, zorgcentra, sportcomplexen, theaters, medische praktijkruimten, kerken en overheidsgebouwen. In openbare gebouwen komen bezoekers die niet bekend zijn met de situatie ter plaatse. En daarom zijn nood- , vluchtwegverlichting en brandmeldinstallaties hier zeker van belang. Wij hebben kennis van de regelgeving, maken plannen en verzorgen de aanleg.